top of page
Zoeken
  • janine5690

Kunstvazen

Bijgewerkt op: 5 mei 2023


Ben je ze al tegengekomen op social media? En wat vind je er van om een schilderij op een vaas te zien? Mijn vazen zijn geïnspireerd op mijn eigen schilderijen maar dan op een ronde ondergrond. En ik maak graag een vaas passend bij een schilderij. Een vaas kun je op verschillende plekken neerzetten en geeft meteen sfeer aan de ruimte. Met of zonder bloemen, de vazen zijn van zichzelf al een bloemendecoratie dus in die zin al voldoende. Het leuke van een vaas is dat je deze kunt draaien en zo de kleur en de afbeelding kunt variëren naar gelang je voorkeur op dat moment.


De vazen zijn van glas. De verf en afwerking zijn waterafstotend. Neem ze voorzichtig met een droog of vochtig doekje af. De vaas kan wel omgespoeld worden als je er wel verse bloemen in zou doen.


Bovenstaande vaas hoort bij het schilderij 'End of Summer Party' die je op de achtergrond ziet. Ik heb de vaas cadeau gedaan bij de verkoop van het schilderij, zo blijven vaas en schilderij aan elkaar verbonden.Deze twee vazen zijn verkocht. Ze hebben een mooie plek gekregen bij verzamelaars van mijn werk en passen heel goed bij de andere schilderijen van mijn hand.

 

SERIE VAZEN


De vazen krijgen meisjesnamen met voorletters in volgorde van het alfabet. De eerste vaas die een naam krijgt is de onderstaande. En dat wordt de naam Anna.


Hieronder zie je Anna vanaf meerdere kanten.
Anna

32 cm hoog x 20 cm doorsnede


Heb je vragen of opmerkingen over de vazen, ik hoor ze graag! Made with love,

Janine37 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page