top of page
Zoeken
  • janine5690

Vazen nu ook in Singer Shop Laren


Singer Laren

Heel blij en vereerd voel ik mij nu mijn vazen in de Singer Shop van museum Singer Laren staan. Vanwege de nieuwe tentoonstelling La Grande Bleue zijn er veel blauwe artikelen in de prachtige Shop te vinden en artikelen die een franse connectie hebben. Zo ook artikelen met afbeeldingen van Claude Monet. En laat ik nu net vazen geïnspireerd op schilderijen van Monet hebben gemaakt en vazen met bloemen uit de Singer Tuin. Deze passen nu heel mooi in de collectie van de Shop. 

NH Flowers Amsterdam

Ook heb ik vazen bij NH Flowers aan de Beethovenlaan in Amsterdam gepresenteerd en verkocht. Momenteel werk ik aan een serie nieuwe vazen voor deze prachtige winkel. 

Nieuwe Vazen

Diverse nieuwe vazen in mijn alfabetserie zijn klaar om te laten zien.

Naast deze serie maak ik ook vazen in opdracht. Dus laat je inspireren door wat ik al gemaakt heb en ontdek je eigen unieke voorkeur.

Vaas Madeleine is vernoemd naar dochter Madeleine.


Vaas Madeleine 

Vaas Noor

Vaas Noor is ook gebaseerd op een schilderij van Claude Monet en geschilderd in olieverf op glas.
 

A Memory of GivernyOm de herinnering aan mijn bezoek aan de tuinen van Monet in Giverny levend te houden, heb ik een tweede paneeltje geschilderd van de vijver.

olieverf op paneel

18 x 24 cm

 

Tot zover het laatste nieuws. Diverse nieuwe vazen hebben nog een finishing touch nodig dus die hoop ik op korte termijn te kunnen laten. Heb je vragen over mijn vazen, ik hoor ze graag. Je kunt ook een eigen vaas door mij laten beschilderen.

Hartelijke groet, Janine

10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page