top of page
Zoeken
  • janine5690

Heritage of Joy

Bijgewerkt op: 26 mei 2022

Onlangs heb ik de mastercopy van een bloemenschilderij uit de Gouden Eeuw van Jan Davidszoon de Heem afgerond. Met enorm veel plezier en spanning heb ik dit schilderij al worstelend tot stand gebracht. Over de schouder van de grote meester heb ik gezocht naar de juiste kleuren, de juiste textuur, de juiste fragiliteit van de bloemen, de bladeren en de insecten.
Ik heb het geschilderd in olieverf op paneel. De afmeting is 40 x 60 cm. Het origineel is niet te koop. Wel kun je er een prachtige reproductie van bestellen op canvas. De kleuren en kwaliteit zijn super. Via mijn Etsyshop JanineWallArt kun je deze eenvoudig bestellen, evenals meer van schilderijen.

13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page