top of page
Zoeken
  • janine5690

Brightness of the FallFALLING IN LOVE


BRIGHTNESS OF THE FALL


Dit is het tweede schilderij in de serie 'Falling in Love', schilderijen van de herfst. Ik heb deze titel gekozen omdat deze warme, heldere kleuren ook bij de herfst horen. Nog steeds is er veel kleur te ontdekken in de natuur, de bloemen en bladeren. Deze bloemen heb ik intuïtief op het doek gezet. Ik had in eerste instantie een vaag voorbeeld maar al schilderend is het heel anders geworden. Je ziet ook druipers verf lopen op het doek die ontstonden toen ik teveel water in mijn softbrush of penseel had. Ik laat ze staan als onderdeel van het creatieproces, ze horen bij de grovere manier van schilderen en de vergankelijkheid van de herfst.
BRIGHTNESS OF THE FALL

100 X 100 cm - acryl op linnen

33 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page