top of page
Zoeken
  • janine5690

ART LAREN

Bijgewerkt op: 26 mei 2022

Eindelijk kan ik meedoen aan Art Laren! Vanwege corona is het enkele keren uitgesteld maar de stijlvolle kunstbeurs in Laren staat nu gepland op 24, 25 en 26 september.
In een sfeervolle ambiance onder de bomen aan de vijver in het centrum van Laren kun je volop genieten van vele vormen van kunst in schilderijen en beelden. Ik laat mijn James Bond schilderijen zien en een aantal andere. Mijn stand is nr 39, Janine Art Gallery. De openingstijden zijn van 10.00 – 19.00 uur op 24 en 25 september en van 10.00 – 18.00 uur op 26 september. Vanwege de coronamaatregelen moet je even een tijdslot reserveren op de website www.artlaren.nl. De toegang is gratis.

Hartelijk welkom en ik ontmoet je graag op een van de dagen van Art Laren!

Janine


3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page